CBD kozmetikai termékcsalád

A Cannabidiol (CBD) a kendernövény többszörösen igazolt nem pszichotróp hatású hatóanyaga, mely kizárólag a növény levelében illetve virágzatában található. Hatásmechanizmusát részletesen tisztázta a szakirodalom. Különböző krónikus betegségekben tapasztalható kedvező tulajdonságát orális alkalmazás esetén használhatjuk. Dermálisan jól felszívódik és gyulladáscsökkentő tulajdonsága specifikusnak és kiválónak bizonyult. Termékeinkben 99%-os tisztaságú Cannabidiolt alkalmazunk, melynek köszönhetően egyértelműen érvényesül a perifériás rendszerben található receptorokhoz való szelektív kötődése és anyagcserét szabályzó hatása.

Termékeinkben a tiszta CBD-t vitaminokkal illetve más természetes eredetű tiszta növényi hatóanyagokkal kombináljuk. Ennek köszönhető termékeink szelektivitása. A különböző típusú dermatológiai alkalmazás mellett, kozmetikai termékeink gyorsítják a hámszövetek anyagcseréjét és ezen keresztül a hám és bőrszövet zsír és vízháztartásának javítását fokozzák.

Az orális felhasználású étrendkiegészítő termékünk (Endorobor) javítja a szervezet táplálékkal bevitt energiahasznosulását.

Gyulladáscsökkentő hatású krémünk: Keve Diol gél segít az ízületi és reumatikus panaszokat kísérő gyulladás csökkentésében és az ebből eredő fájdalomérzet enyhítésében.

A pure CBD, hyaluronsav, allantoin és bodzavirág kivonat komplexnek köszönhetően a terméket használva a bőrtisztító hatás mellett egyben ápoló, hidratáló és bőrnyugtató hatása is érvényesül. Használatával bőre üde, fiatalos és ragyogó lesz.

A pure CBD, arginin és koffein komplex fokozza bőrében a sejtanyagcserét, ezáltal regeneráló és sejtmegújító hatást fejt ki. A kiemelten magas – 5 mg/g – tiszta hyaluronsav tartalomnak köszönhetően bőre a mélyebb rétegekben is hidratált lesz. Rendszeres használatával bőre rugalmas, kisimult és fiatalos lesz.

A pure CBD, Shea vaj és hyaluronsav komplexnek köszönhetően hosszan tartó hidratáltságot biztosít bőrének. Az értékes olajokat tartalmazó krém rendszeres használatával bőre ápolt, feszes és hidratált lesz.

A pure CBD, Q10, hyaluronsav komplex védelmet nyújt a bőr idő előtti öregedése ellen. Az értékes olajokat tartalmazó krém hozzájárul bőre egészségéhez. Rendszeres használatával bőre feszes és hidratált lesz.

A pure CBD, koffein, Q10 komplex energizálja a duzzadt, táskás szemkörnyéket, míg a hyaluronsav bőrének mélyebb rétegeit is hidratálja. Kiváló összetételének és könnyed állagának köszönhetően könnyen felszívódik, használatával bőre selymesen bársonyos lesz.

A pure CBD, Q10, hyaluronsav komplex regenerálja és hidratálja bőrét. Az értékes olajokat és Shea vajat tartalmazó krém használatával bőre bársonyosan puha és hosszan tartóan hidratált lesz.